[Public WebGL] RequestAnimationFrame stops updating after hitting a breakpoint

Gregg Tavares (wrk) [email protected]
Tue Feb 8 10:07:55 PST 2011


I'll ask.

On Tue, Feb 8, 2011 at 4:10 AM, Mikko Mononen <[email protected]> wrote:

>
> Hi,
>
> I just recently updated our code to use requestAnimationFrame()
> instead of a timer. I'm using the wrapper available from WebGL FAQ
> (http://www.khronos.org/webgl/wiki/FAQ). The wrapper finds and uses
> "webkitRequestAnimationFrame".
>
> If I hit a breakpoint inside the render function, step through some
> code and press continue, the screen stops updating (sometimes the
> browser aww-snaps too). I call requestAnimationFrame() the first thing
> when entering the rendering function. I'm using Chrome 10.0.648.18
> dev, OSX 10.6.6 and ATI HD2600.
>
> Is this a bug, or something I have to live with, and if so is there
> some workaround to this?
>
>
> --mikko
>
> --
> Mikko Mononen, Software Engineer
> http://tinkercad.com - The unprofessional solid CAD
>
> -----------------------------------------------------------
> You are currently subscribed to [email protected]
> To unsubscribe, send an email to [email protected] with
> the following command in the body of your email:
> unsubscribe public_webgl
> -----------------------------------------------------------
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://khronos.org/pipermail/public_webgl_khronos.org/attachments/20110208/fea94b27/attachment.html>


More information about the public_webgl mailing list