<html><head><style type='text/css'>p { margin: 0; }</style></head><body><div style='font-family: times new roman,new york,times,serif; font-size: 12pt; color: #000000'><br><br><hr id="zwchr"><blockquote style="border-left:2px solid rgb(16, 16, 255);margin-left:5px;padding-left:5px;color:#000;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration:none;font-family:Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:12pt;">I added a new test to check that uniforms get the correct default values. Rumor is that some drivers have bugs here. Before browsers try to work around this issue it would be nice to have a test case<div><br></div><div>Can you please run the test and if it fails then post your OS, GPU an Driver info? If you're using Chrome you can get that by going to about:gpu, in Firefox it's about:support</div>
<div><br></div><div>The test is here</div><div><a href="https://cvs.khronos.org/svn/repos/registry/trunk/public/webgl/sdk/tests/conformance/uniforms/uniform-default-values.html" target="_blank">https://cvs.khronos.org/svn/repos/registry/trunk/public/webgl/sdk/tests/conformance/uniforms/uniform-default-values.html</a></div>
<div><br></div><div id="DWT2594">Thank you</div></blockquote>By the way, feel free to use the webgl-driver-testing Google Group for this. Since it's intended for high traffic and noise, you can do blog posts asking people to post to it, etc. I've been doing that.<br><br>Benoit<br><blockquote style="border-left:2px solid rgb(16, 16, 255);margin-left:5px;padding-left:5px;color:#000;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration:none;font-family:Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:12pt;"><div></div><div><br></div><div>-gregg</div>
</blockquote><br></div></body></html>